Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Alege Demnitatea
Joi, 14 August 2014 03:00

Centre de Suport

 • Centrul Social Sector 6 Bucuresti 
  Str. Lt. Gh. Negel, nr. 1-3, sector 6 
  Bucuresti, cod: 060131 
  Tel./Fax: 021/411.08.85 (intre orele 08.30 - 16.30)
  Mobil: 0753.088.677 (intre orele 08.30 - 16.30)
  E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Acest centru ofera servicii si activitati de suport - consiliere, recreative, terapeutice sau lucrative pentru aproximativ 200 de beneficiari, care vin regulat la activitatile centrului. Aceste servicii sunt de consiliere psihologica, de consiliere sociala, de consiliere juridica, dar si de consiliere psihiatrica. Beneficiarii participa la ateliere lucrative (realizarea de produse decorative – bijuterii, martișoare, podoabe pentru brad, cutii decorative, bijuterii), cat si la activitati terapeutice (Comunicare, Conversatie in limba engleza, Meloterapie, Teatru, Abilitati de viata, Taieturi literare, Confectionare de lumanari, Pictura, Grup de discutii - psihoeducatie), sportiv- recreative (table, sah, scrabble, ping pong, iesiri in aer liber, vizite la muzee). Beneficiarii editeaza si revista Estuarul, ce este distribuita beneficiarilor Centrului Social Sector 6 și Sectorul 1, spitalului de psihiatrie “Al. Obregia”, DGASPC S6, precum și medicilor psihiatrii și altor ONG-uri din București și țara.

 • Centrul Social Cluj 
  Str. Gorunului nr. 21, etaj. 2 
  Cluj-Napoca, cod: 400187 
  Tel./Fax: 0364/10.10.97 (intre orele 08.30 - 16.30)
  Mobil: 0753.088.673 (intre orele 08.30 - 16.30)
  E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Centrul Social Cluj ofera pentru adulţii cu probleme de sanatate mintala şi aparţinatorii acestora diferite tipuri de consiliere (psihologica, psihiatrica, juridica, sociala), sprijin pentru (re)integrarea în comunitate, terapie ocupaţionala, servicii de informare şi de prevenţie şi educare în domeniul sanataţii mintale, mediere sociala, socializare şi petrecerea timpului liber. In cadrul centrului, cei 95 de beneficiari participa la activitati terapeutice (Cultura generala, Limba engleza, Grup de discutii spiritual, Grup de desvoltare personala, Comunicare, Instruire in utilizarea calculatorului), activitati sportive-recreative(tenis de masa, table, carti, sah, pictura pe panza, atelier foto voice, atelier croitorie, muzica, literature, tai chi, decoratiuni, terapie prin picture, teatru). Bilunar are loc consilierea vocationala de grup – grup de suport pt beneficiarii angajati, iar lunar are loc un grup de consiliere pentru apartinatori si este editata si tiparita revista Evrika, revista facuta in totalitate de beneficarii centrului.

 • Centrul Social Ploiesti 
  Str. Iuliu Maniu, nr. 26 A
  Ploiesti, cod: 100143
  Tel./Fax: 0344 143298 (intre orele 08.30 - 16.30)
  Mobil: 0753.088.671 (intre orele 08.30 - 16.30)
  E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Deschis in noiembrie 1998 ca si Punct de Contact, Centrul Social Ploiesti in prezent a devenit locul in care adultii cu probleme de sanatate mintala, apartinatorii, reprezentantii Autoritatilor Publice locale si nu in ultimul rand membrii comunitatii din Ploiesti, primesc servicii de specialitate.
  Serviciile oferite sunt: consiliere multidisciplinara(psihologica, psihiatrica, vocationala, sociala, ocupationala si juridica), cursuri de calificare/recalificare acreditate, in meserii cautate pe piata muncii, activitati terapeutice de grup( grup de discutii, de comunicare, de dezvoltare personala), activitati lucrative(artizanat, obiecte decorative), activitati recreative si de petrecere a timpului liber, realizare si editare revista Centrului Social, campanii de informare, promovare si constientizare, intalniri cu actorii sociali pentru rezolvarea unor probleme punctuale, advocacy, participare targuri de joburi si lobby in vederea angajarii beneficiarilor nostri.
  Centrul Social Poiesti este frecventat in prezent de catre 80 beneficiari-adulti cu probleme de sanatate mintala.

 • Centrul Social Giurgiu
  Str. 1 Decembrie 1918, nr. 83
  Giurgiu, jud. Giurgiu
  Cod: 080192
  Mobil: 0758.119.322 (intre orele 08.30 - 16.30)
  E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  In centrul Social Giurgiu sunt oferite servicii de consiliere psihologica, psihiatrica, sociala si vocationala. Aceste servicii se adreseaza atat beneficiarilor centrului cat si apartinatorilor acestora, dar si beneficiarilor din alte grupuri vulnerabile inscrisi pe diferite proiecte. Pe langa aceste servicii, au loc activitati de grup precum: comunicare, job-club, activitati sportive si recreative, meloterapie, socializare, arta decorativa si activitati gospodaresti. Pentru ca beneficiarii sa fie mai bine pregatiti, sa poata avea acces pe piața muncii, sa se poata angaja sau sa își poata menține locurile de munca, specialistii ofera atat servicii de terapie vocationala si de consiliere pentru obtinerea unui loc de munca. Centrul este frecventat de peste 55 de beneficiari, adulti cu probleme de sanatate mintala.