Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Alege Demnitatea

Ai ratat Gala Demnitatii? O poti vedea online

Gala Demnitatii - editia I a avut loc in cadrul proiectului Alege Demnitatea in urma cu doua saptamani si a fost un eveniment special, incarcat de emotie, de zambete, priviri senine ale oamenilor frumosi la chip si la suflet, care au ales sa mearga pe un drum nou in viata, au ales demnitatea.
Gala Demnitatii - editia I a avut loc in cadrul proiectului Alege Demnitatea in urma cu doua saptamani si a fost un eveniment special, incarcat de emotie, de zambete, priviri senine ale oamenilor frumosi la chip si la suflet, care au ales sa mearga pe un drum nou in viata, au ales demnitatea. A fost evenimentul care i-a adus impreuna si i-a celebrat pe cei 15 “Ambasadori ai Demnitatii”, victime ale violentei domestice si persoane cu dizabilitati care au gasit in ele curajul de a cere ajutor si puterea de a pune punct cosmarului violentei in familie sau de a depasi greutatile provocate de o anumita dizabilitate. I-am admirat si onorat in cadrul galei, le-am cunoscut povestile impresionante de viata si am invatat din ele, am invatat de la cei 15 oameni minunati ca “totul e posibil, daca faci alegerile potrivite!” Va invitam sa le redescoperiti povestile si sa retraiti emotiile de la Gala Demnitatii - editia I, accesand acest link, unde veti putea revedea cele mai emotionante momente din cadrul galei: https://www.youtube.com/watch?v=gYD2dakLOGE Gala Demnitatii - editia I a avut loc in cadrul proiectului “Alege demnitatea”, proiect de suflet adresat victimelor violentei in familie si persoanelor cu dizabilitati. Mai multe detalii despre programul nostru se gasesc pe www.alegedemnitatea.ro.